Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 14:45 - 15:30
Mere mælk og sundere køer med kompakt fuldfoder

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Kompakt fuldfoder er en investering i opmærksomhed på foder og køer, opfølgning på foderblanderen og et merforbrug i form af diesel og slitage. Vi sætter fokus på den forskningsmæssige baggrund for kompakt fuldfoder, de praktiske problemer omkring blanding af det samt resultater og erfaringer med konceptet fra 2013. Eksempelvis hvordan kompakt fuldfoder i en række besætninger har givet markant ydelsesfremgang og indikationer på, at vi har kunnet fremme både produktion og sundhed samtidigt.

Opstilling af kandidater til Specialudvalget for Foderproduktion og Græsmarksdrift. 

Indlægsholdere
avatar for Niels Bastian Kristensen

Niels Bastian Kristensen

Konsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Per Warming

Per Warming

Mælkeproducent, Aars


Monday February 24, 2014 14:45 - 15:30 PST
Scenen

Attendees (0)