Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 14:45 - 15:30
Nyt liv til sengene

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Skal vi ikke gøre det lidt bedre for køerne i ældre senge med nedslidte madrasser? I USA har indlægsholderne med egne øjne set, hvordan mælkeproducenterne forbedrer eksisterende sengestalde ved at forlænge nogle af sengebåsene og skifte madrasserne ud med sand – og køerne kvitterer med mere mælk. Hør, hvordan amerikanerne gør og få et bud på, hvordan vi kan gøre det i Danmark – og hvad det koster. 


Indlægsholdere
avatar for Inger Dalgaard

Inger Dalgaard

Konsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Anne Marcher Holm

Anne Marcher Holm

Konsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg


Monday February 24, 2014 14:45 - 15:30 PST
Koncertsal

Attendees (0)