Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 19:00 - 19:45
Min passion for ledelse

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Alfred Josefsen er en af Danmarks mest anerkendte og efterspurgte foredragsholdere indenfor ledelse og ledelsesudvikling. Han var i 13 år en særdeles succesfuld direktør for supermarkedskæden Irma A/S. For Alfred Josefsen handler ledelse om at bevare fokus på mennesker. Han ønsker kultur frem for struktur og værdier frem for regler m.m. Alt sammen kombineret med stærke økonomiske resultater. Købmandskabet vejer i den henseende tungt i Alfreds filosofi. I sit indlæg fokuserer han på virkemidler som det at skabe liv, lyst, glæde, energi, begejstring, involvering, engagement og alt det, som fører til en positiv tankegang. Værktøjerne i hans ledelsesfilosofi tager udgangspunkt i at skabe mening, bygge relationer og fremme ansvarligheden på samtlige niveauer.

Indlægsholdere
avatar for Alfred Josefsen

Alfred Josefsen

Ledelsesrådgiver og foredragsholder, Alfred AS


Monday February 24, 2014 19:00 - 19:45 PST
Koncertsal

Attendees (0)