Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 20:00 - 20:45
Førstehjælp til prioritering af din tid

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Vi er for lidt mandskab! Vi løber alt for hurtigt! Der er aldrig en normal dag! Den sang hører man mange steder, og måske synger du den selv? Vibeke Fladkjær Nielsens påstand er, at det handler om, hvordan man prioriterer arbejdsopgaverne. Men hun erkender også, at det kan være svært, når de kommer flyvende i en lind strøm. Hvilke skal man tage først, og hvilke skal man nedprioritere? I indlægget giver hun dig nogle meget enkle værktøjer, som du kan tage direkte med hjem til dig selv og dine medarbejdere på bedriften. Du vil være bedre rustet til at sige nej – men også til at vide, hvad du skal sige nej til.

Indlægsholdere
avatar for Vibeke Fladkjær Nielsen

Vibeke Fladkjær Nielsen

Konsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg


Monday February 24, 2014 20:00 - 20:45 PST
Koncertsal

Attendees (0)