Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 21:00 - 21:45
Undgå træk i støtten

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Tanken om træk i støtten kan give de fleste landmænd søvnløse nætter. Hvert år betaler knap 1.500 danske landmænd over 12 mio. kr. tilbage til EU som følge af krydsoverensstemmelsesovertrædelser. Men hvor går det især galt? Hør, hvordan kontroller og sager forløber, så du er bedre rustet til at undgå træk i støtten på din egen bedrift. Få indblik i en række principielle sager inden for kvæg- og jordbruget og en gennemgang af den professionelle vurdering af dem. Et praktisk vinklet oplæg, hvor fakta vægtes frem for regler.

Indlægsholdere
avatar for Rasmus Klim Christensen

Rasmus Klim Christensen

Juridisk specialkonsulent, Videncentret for Landbrug, Økonomi & Virksomhedsledelse


Monday February 24, 2014 21:00 - 21:45 PST
Lokale 5

Attendees (0)