Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 19:00 - 19:45
Dansk Jersey I, Kompakt fuldfoder – specielt til Jerseykøer

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Dansk Jersey sætter fokus på nytænkning indenfor forskning, rådgivning og ikke mindst management i indlæggene Dansk Jersey I, II og III. I Dansk Jersey I ser vi på kompakt fuldfoder. Skal fuldfoder være let, luftigt og med masser af struktur og høj tyggetid? Niels Bastian Kristensen vil uddybe, hvorfor han anbefaler mindre fokus på fysisk struktur og tyggetid - og effekten heraf på fordøjelsen. Målet med ”kompakt fuldfoder” er at lave en blanding, der gør det umuligt for køerne at sortere, og som giver dele af foderet en forbehandling, der øger fordøjelsen. Peter Høj vil tage udgangspunkt i egne erfaringer med kompakt fuldfoder i Haugstedgaards højtydende besætning på 155 køer. Ydelsen var i senest afsluttede kontrolår på 8.183 kg mælk, 485 kg fedt og 335 kg protein.

Indlægsholdere
avatar for Peter Høj

Peter Høj

Kvægbruger, Haugstedgaard, Ny Stenderup
avatar for Niels Bastian Kristensen

Niels Bastian Kristensen

Konsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Anders Levring

Anders Levring

Formand, Dansk Jersey


Monday February 24, 2014 19:00 - 19:45 PST
Lokale 4

Attendees (0)