Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 20:00 - 20:45
Er Jerseykoen en ”Klima-ko”?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Jan Lassen vil indføre os i de seneste resultater vedrørende foderoptagelse, fodereffektivitet og køernes udledning af CO2 og metan. Alt sammen noget, der får stor indflydelse på fremtidens mælkeproduktion og økonomien heri - blandt andet ved, at dyreenhedsberegningerne bliver mere emissionsbaserede. Vi vil blive klogere på, hvorvidt egenskaberne kan inddrages i avlsarbejdet, og i hvor høj grad Jerseykoen passer ind i ”Klima-ko” begrebet.

Indlægsholdere
avatar for Jan Lassen

Jan Lassen

Projektseniorforsker, Aarhus Universitet, Foulum


Monday February 24, 2014 20:00 - 20:45 PST
Lokale 4

Attendees (0)