Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 21:00 - 21:45
Hvordan finder du 20 øre pr. kg mælk?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Indlægget bygges op omkring den bundne opgave, som Hans Christian Halmø stillede kvægrådgiver Jens Smidt m.fl. - ”Find 20 øre pr. kg mælk”. Vi skal høre om, hvilke mål der blev sat, hvordan indsatsen blev prioriteret, om effekterne og om, hvordan der løbende bliver fulgt op. Dongsgaarden er i dag en af landets største Jerseybesætninger (830 køer) og samtidig en af landets højestydende, med 8.496 kg mælk, 493 kg fedt og 346 kg protein.

Indlægsholdere
avatar for Hans Christian Halmø

Hans Christian Halmø

Kvægbruger, Dongsgaarden, Skårup
avatar for Andriys Polyushkevich

Andriys Polyushkevich

Kvægbrugsleder, Dongsgaarden, Skårup
avatar for Jens Smidt

Jens Smidt

Kvægrådgiver, Jysk Landbrugsrådgivning


Monday February 24, 2014 21:00 - 21:45 PST
Lokale 4

Attendees (0)