Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 19:00 - 19:45
RDM I, RDM i fremtiden

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

RDM er på nuværende tidpunkt en unik og økonomisk ligeværdig race, og det skal RDM også være i fremtiden. Lars Nielsen fortæller, hvad VikingGenetics gør for at fortsætte udviklingen af VikingRed avlsprogrammet, som RDM er en del af, så vi også i fremtiden har en stærk rød race på hjemmemarkedet og til eksporten. For at lægge den bedste fremtidige plan på besætningsniveau er det vigtigt at vide, hvor pengene kommer fra. Torben Nørremark viser, hvor RDM-koen tjener pengene, og hvordan røde køer bidrager til en sort bundlinje.

Indlægsholdere
avatar for Lars Nielsen

Lars Nielsen

Avlschef, VikingGenetics
avatar for Torben Nørremark

Torben Nørremark

Avlskonsulent, VikingDanmark


Monday February 24, 2014 19:00 - 19:45 PST
Cabaretsal A

Attendees (0)