Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 20:00 - 20:45
RDM II, Er du klar til 2015?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

2015 er lige om hjørnet og dermed ophævelse af mælkekvoten. Har du taget stilling til, hvordan din produktion skal se ud efter 1. april 2015? Ved ophævelsen af mælkekvoten er der nye muligheder, og det gælder også på din bedrift, så den strategiske plan for bedriften bør udformes nu. Udviklingschef Per Meinert - med mange års erfaring omkring strategisk udvikling - giver sit bud på, hvordan det er muligt at optimere bedriften efter ophævelse af mælkekvoten. Kom og få input til din strategiske plan, så du er klar til 2015.

Indlægsholdere
avatar for Per Meinert

Per Meinert

Udviklingschef, Gefion


Monday February 24, 2014 20:00 - 20:45 PST
Cabaretsal A

Attendees (0)