Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 21:00 - 21:45
RDM III, Jeg er klar til 2015

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

”Ja - jeg er klar til 2015, hvor mælkekvoten ophæves - eller det tror jeg da”. Martin Jørgensen har tænkt over ophævelsen af mælkekvoten, og det er indarbejdet i hans strategiske plan. Martin og Sanne driver et landbrug nær Holsted i Sønderjylland med 300 RDM-køer. Hør Martins tanker og idéer om produktion efter 1. april 2015. Nyt fra RDM: Genomisk selektion fortsætter med at sætte fart i avlsarbejdet, og udviklingen går hele tiden hurtigere. Kom og hør nyt fra RDM-racen og hør, hvorvidt den teknologiske udvikling forsat øger avlsfremgangen ved RDM.

Indlægsholdere
avatar for Martin Jørgensen

Martin Jørgensen

Kvægbruger, Holsted
avatar for Jakob Lykke Voergaard

Jakob Lykke Voergaard

Avlskonsulent, VikingGenetics


Monday February 24, 2014 21:00 - 21:45 PST
Cabaretsal A