Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 15:45 - 16:30
Fremtidens supermælk

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Enhver mælkeproducent ved, at mælk ikke bare er mælk, men består af mange forskellige komponenter. Det ligger på rygraden, at der skal tænkes i celletal, kimtal og fedt- og proteinprocenter. Men mælkens sammensætning har også stor betydning for dens ernæringsmæssige værdi og for hvilke produkter, den kan forarbejdes til, og hvad kvaliteten og udbyttet bliver af disse. Det kan vi udnytte i arbejdet med at gøre mælken mere værd.

Indlægsholdere
avatar for Mikka Stenholdt Hansen

Mikka Stenholdt Hansen

Forsker, Arla Foods
avatar for Lotte Bach Larsen

Lotte Bach Larsen

Lektor, Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet
avatar for Grith Mortensen

Grith Mortensen

Direktør ph.d., Arla Foods


Monday February 24, 2014 15:45 - 16:30 PST
Cabaretsal A

Attendees (0)