Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 14:30 - 15:15
Optimale malkeforhold for ko og ansatte

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Samtidig med, at besætningerne er blevet større, er malketiden blevet længere. I dag ser vi flere steder, hvor der malkes op til fire og fem timer ad gangen - og i nogle tilfælde tre gange i døgnet. Og det er helt ok, så længe der er styr på, at malkerutinerne tager hensyn til køerne og malkeren. Få gode råd og idéer til at optimere dine malkerutiner og malkeforholdene for dine ansatte. Vi sætter fokus på brugen af malkedata fra dit managementsystem, ergonomi og de gode malkedyder.

Indlægsholdere
avatar for Lars Kurt Laugesen

Lars Kurt Laugesen

Kvalitetsrådgiver, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Lars Mortensen

Lars Mortensen

Kvalitetsrådgiver, Videncentret for Landbrug


Tuesday February 25, 2014 14:30 - 15:15 PST
Lokale 4

Attendees (0)