Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 16:45 - 17:15
Underholdning med Jon Kjær Nielsen: Giv arbejdsglæden et løft

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Før kongresdeltagerne kan sætte tænderne i et godt stykke oksekød til middagen, byder vi på et inspirerende foredrag om arbejdsglæde – serveret med humor og masser af energi.
Jon Kjær Nielsen vil levere en forrygende peptalk om, hvorfor det kan betale sig at gøre det lidt sjovere at gå på arbejde. Undervejs vil han strø om sig med praktiske fif og værktøjer, der kan skabe endnu større motivation og arbejdsglæde hos både chefen og medarbejderne på din bedrift. Argumenterne for at sætte fokus på arbejdsglæde – både din egen og medarbejdernes - står ligefrem i kø:

  • Undersøgelser viser, at virksomheder med glade ansatte klarer sig op til dobbelt så godt på bundlinjen
  • Arbejdsglæde er en af de tre vigtigste kilder til livsglæde
  • Arbejdsglæde er den bedste kur mod stress
  • Stress kommer ikke nødvendigvis af at arbejde for meget, men af at have det skidt, mens du arbejder
  • De tre største kilder til manglende arbejdsglæde er travlhed, brok og mangel på ros og anerkendelse.

Jon Kjær Nielsen har inspireret et hav af tilhørere fra gymnasieelever til ledere hos A. P. Møller Mærsk, der alle betegner ham som utrolig morsom. Mon ikke også han kan underholde og engagere Danmarks kvægbrugere? Læn dig tilbage og lyt - og risiker at gå lidt gladere og mere inspireret hjem til medarbejderne.


Monday February 24, 2014 16:45 - 17:15 PST
Koncertsal

Attendees (0)