Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 13:15 - 14:00
Succesfuld management i malkekvægsbesætningen

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Fra mål og plan til udførelse på staldgangen – en stor mundfuld for driftslederen – eller? Israel og Vendsyssel har mindst to ting til fælles - områder med sandørken og entusiastiske kvægfolk. Så fra et land langt mod syd og en egn langt mod nord serveres her to inspirerende bud på, hvad der kendetegner succesfulde driftsledere i Israel og i Danmark. Du bliver klogere på, hvilke personlige og produktionsmæssige værktøjer der skal til for at opnå god økonomi og motiverede medarbejdere, der tager ansvar for driften i det daglige. Indlægget holdes på engelsk

Indlægsholdere
avatar for Michael van Straten

Michael van Straten

DVM Ph.D, Veterinærorganisationen Hachaklait, Israel
avatar for Anne-Mette Søndergaard

Anne-Mette Søndergaard

Chefkonsulent, LandboNord


Tuesday February 25, 2014 13:15 - 14:00 PST
Lokale 5

Attendees (0)