Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 10:45 - 11:30
Styring af produktionen – nemt og effektivt

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Er du kommet i gang med DMS Dyreregistrering, og udnytter du de nye muligheder? Kom og se, hvor nemt det er at bruge. Du kan trygt overlade registreringsarbejdet til dine medarbejdere uden selv at miste overblikket. Samspillet mellem DMS, Dyreregistrering og SmartKoen gør noter på hænderne overflødige. Se også det helt nye støtteværktøj til udpegning af udsætterkøer. Kender du dit restbeløb (mælk minus foder), har du grundlaget for at handle. Resultatet bruges til at optimere mulighederne i stalden. Restbeløbet påvirker bundlinjen og er derfor et vigtigt målepunkt. Brug DMS programmet ”Foderkontrol” til at beregne restbeløbet. Nogle landmænd laver konsekvent en opgørelse hver 14. dag.

Indlægsholdere
avatar for Nina Kloster

Nina Kloster

It-supporter, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Aage Harrild Nielsen

Aage Harrild Nielsen

Kvægrådgiver, Heden & Fjorden


Tuesday February 25, 2014 10:45 - 11:30 PST
Teatersal

Attendees (0)