Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 10:45 - 11:30
AMS – fra 200.000 til 120.000 i tankcelletal

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Hvis du vil have et lavt tankcelletal, er kontrol med nyinfektion den eneste løsning. I Videncentrets nye managementprogram DMS har vi derfor sat ekstra fokus på at påpege nyinfektion i besætningen. I indlægget viser vi, hvordan programmet kan bruges til at undersøge, hvor du især skal sætte ind for at reducere nysmitte. Er det kort tid efter kælvning, i laktationen eller i goldperioden? Du får også resultatet af en undersøgelse, som Videncentret har foretaget i 2013 i 25 AMS-besætninger med henholdsvis høj og lav nyinfektion. Denne undersøgelse fortæller også noget om, hvor man skal sætte ind. Endelig vil vi omtale værdien af holdopdeling for at reducere nysmitte.

Indlægsholdere
avatar for Jørgen Katholm

Jørgen Katholm

Dyrlæge, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Snorri Sigurdsson

Snorri Sigurdsson

Kvalitetsrådgiver, Videncentret for Landbrug, Kvæg


Tuesday February 25, 2014 10:45 - 11:30 PST
Lokale 4

Attendees (0)