Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 13:15 - 14:00
Nyeste viden om mycoplasma

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Mycoplasma bovis er fundet lejlighedsvis i danske besætninger siden starten af 80’erne. Siden foråret 2011 er der efter en længere årrække uden påvisninger af bakterien stigende fokus på bakteriens betydning som sygdomsårsag i besætninger med malkekvæg. En række danske besætninger med malkekvæg er ramt, og konsekvenserne opleves som alvorlige, men varierende fra besætning til besætning. I flere projekter finansieret af DTU, Københavns Universitet samt Mælke- og Kvægafgiftsfondene undersøges aktuelt infektionens udvikling her i landet. I dette indlæg kan du høre om nogle af resultaterne. Larry Fox fra Washington State University bidrager med den nyeste amerikansk baserede viden om infektion med Mycoplasma bovis og bekæmpelse heraf.

Indlægsholdere
avatar for Larry Fox

Larry Fox

Professor, College of Veterinary Medicine, Washington State University
avatar for Kaspar Krogh

Kaspar Krogh

Dyrlæge, Videncentret for Landbrug, Kvæg


Tuesday February 25, 2014 13:15 - 14:00 PST
Teatersal

Attendees (0)