Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 09:30 - 10:15
Professionel styring i kalve- og kviestalden

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Kalve og ungdyr er de fremtidige køer, og forudsætningen for, at de bliver gode køer, er, at de kommer godt og styrket gennem kalve- og ungdyrperioden. Undersøgelser og kontrolresultater fra myndigheder tyder på, at arbejdsrutiner ved pasningen af kalve og ungdyr - især i mindre besætninger - trænger til et løft. Systematik er nøgleordet for succes. Hør hvilke arbejdsrutiner i henholdsvis kalve- og ungdyrstalden, der skaber succes og forudsætningen for holdbare køer.

Indlægsholdere
avatar for Katrine Lawaetz

Katrine Lawaetz

Kvægdyrlæge, Vestjyske Dyrlæger
avatar for Ole Rasmussen

Ole Rasmussen

Kvægdyrlæge, Ribeegnens Dyrlæger


Tuesday February 25, 2014 09:30 - 10:15 PST
Cabaretsal BC

Attendees (0)