Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 15:45 - 16:30
Nyt pust til kalvesundheden

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Klimaet i kalvestalde har altid været en udfordring. Kalvehytter og åbne stalde har været store skridt i den rigtige retning. Men åbne kalvestalde er ingen garanti for god luftkvalitet. Amerikanerne har sænket forekomsten af lungebetændelse markant ved at supplere naturlig ventilation med specialdesignet overtryksventilation, der bringer trækfri luft netop derhen, hvor der er brug for det. Prisen på anlæggene er beskeden. Kom og mød foregangsmanden for overtryksventilation, Dr. Ken Nordlund, der er en højt værdsat rådgiver med gummistøvler på. Indlægget holdes på engelsk. Mandag aften har du mulighed for at møde Ken Nordlund igen og stille ham de spørgsmål, som du måske ikke synes, du fik svar på under indlægget. Ken Nordlund holder spørgetime i lokale 4C kl. 19.00 – 19.45.

Indlægsholdere
avatar for Ken Nordlund

Ken Nordlund

Dr., University of Wisconsin, Madison


Monday February 24, 2014 15:45 - 16:30 PST
Koncertsal

Attendees (0)