Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 13:15 - 14:00
Er din APV spild af tid?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Hør Karen Freisleben fortælle, hvordan arbejdsmiljøet kan blive en naturlig del af hverdagen, så APV-mappen ikke bare står i reolen og samler støv uden nytteværdi for bedriften, men kommer i spil og er med til at skabe resultater. Midlet er Lean. Lean og arbejdsmiljø passer nemlig rigtig godt sammen, fordi Lean-værktøjerne kræver, at medarbejderne bliver inddraget. Og det motiverer og engagerer medarbejderne, så de skaber løbende forbedringer, ser spild i produktionen og har fokus på, hvad der skaber værdi. Søren Madsen giver et inspirerende indlæg om, hvordan arbejdsmiljø er en rigtig god investering.

Indlægsholdere
avatar for Karen Freiesleben

Karen Freiesleben

HR- og arbejdsmiljøkonsulent, DLS, Dansk Landbrug Sydhavsøerne
avatar for Søren Madsen

Søren Madsen

Mælkeproducent, Lundby


Tuesday February 25, 2014 13:15 - 14:00 PST
Cabaretsal A

Attendees (0)