Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 14:45 - 15:30
Yversundhed i internationalt perspektiv

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

I dette indlæg bliver du opdateret på den nyeste viden om yverbetændelse, og hvordan smitten spredes. Kendskab til smittespredning er afgørende for at forebygge yverbetændelse, og her er Ruth Zadoks ekspert. Ruth Zadoks er hollænder og har arbejdet flere år i USA, hvor hun har set på underinddeling af de enkelte bakterier, der ofte afslører en dominerende type i den enkelte besætning. Og med viden om en dominerende type kan smittespredning på den enkelte gård beskrives. Videncentret for Landbrug, Kvæg har arbejdet tæt sammen med Ruth Zadoks i en række projekter, og hun har derfor også et indgående kendskab til situationen omkring yverbetændelse i Danmark. Indlægget holdes på engelsk

Indlægsholdere
avatar for Ruth Zadoks

Ruth Zadoks

Professor i molekylær epidemiologi og PhD, University of Glasgow


Monday February 24, 2014 14:45 - 15:30 PST
Lokale 5

Attendees (0)