Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 15:45 - 16:30
Kend dit grovfoderudbytte

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

De fleste mælkeproducenter anvender Ydelseskontrol og bruger resultatet til at styre og optimere produktionen i stalden. Til gengæld er det kun ganske få, der får registreret udbytterne i marken. Men hvorfor? Mange opfatter marken som et nødvendigt onde – man gør det så godt, man kan, og så må den give det, den kan. Det er en holdning, der gør, at mange faktisk kan hente rigtig meget ved at optimere på markarbejdet. Vi stiller skarpt på erfaringer og resultater fra grovfoderskolens bedrifter og viser helt konkrete eksempler på, hvordan udbyttemåling kan bruges som udgangspunkt for styring og optimering i grovfodermarken.

Indlægsholdere
avatar for Peter Hvid Laursen

Peter Hvid Laursen

Konsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Thomas Poulsen

Thomas Poulsen

Mælkeproducent, Mern


Monday February 24, 2014 15:45 - 16:30 PST
Scenen

Attendees (0)