Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 14:30 - 15:15
Stigende efterspørgsel på fødevarer

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Mange flere mennesker og mange flere købedygtige forbrugere. Det vil præge udviklingen de kommende mange år, og det åbner for en større eksport af fødevarer - ikke mindst til lande udenfor Europa. Men i hvilken grad vil danske mælke- og oksekødsproducenter få del i de positive markedsudsigter? Bliver det muligt at øge produktionen? Og hvordan vil den stigende efterspørgsel på fødevarer påvirke priserne på både produkterne og inputfaktorerne og dermed producenternes indtjening i fremtiden? Cheføkonom Thomas Søby, Landbrug & Fødevarer giver sit bud.

Indlægsholdere
avatar for Thomas Søby

Thomas Søby

Cheføkonom, Landbrug & Fødevarer


Tuesday February 25, 2014 14:30 - 15:15 PST
Cabaretsal BC

Attendees (0)