Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 15:45 - 16:30
Kødkvæg - fortsat

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Kan kødproduktion i Danmark konkurrere med andre lande i Europa og resten af verden? Vi ser på, hvad den nye EU-reform betyder for kødkvægsproducenter i Danmark, og hvad mulighederne er for koblet handyrpræmie fra 2015. Reglerne for udegående kvæg om vinteren har været heftigt debatteret, og mange er i tvivl om, hvad der egentlig er gældende. Hør hvilke krav der er, og hvad der er gjort politisk for at påvirke dem. Til slut kårer vi Kødkvægsbedrift 2013 - den kødkvægsbedrift, som i 2013 havde det bedste DB.

Indlægsholdere
avatar for Martin Hestbech

Martin Hestbech

Teamleder, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Søren Mejrup Jensen

Søren Mejrup Jensen

Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
avatar for Per Spleth

Per Spleth

Teamleder, Videncentret for Landbrug, Kvæg


Monday February 24, 2014 15:45 - 16:30 PST
Lokale 4

Attendees (0)