Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 11:45 - 12:30
Staldskole – en vej til højere fodereffektivitet

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Vejen til højere fodereffektivitet kan være svær at finde. For at se, om staldskoler kunne være en af vejene, er det blevet afprøvet i et samarbejde med 25 mælkeproducenter og fem DLBR-kontorer. Alle har udtrykt stor tilfredshed med konceptet, som både gav ekstra motivation og udpegede nye forbedringsområder. I en staldskole er rådgiveren ikke længere rådgiver, men facilitator for de reelle rådgivere, som er de andre deltagende mælkeproducenter. Som deltager får man kvalificerede input fra kollegaer, men skal også selv bidrage til at finde indsatsområder hos andre. Kom og hør, hvordan landmanden oplevede at være med i staldskolen, og hvordan rådgiveren ser konceptet som en mulighed for virkelig at give resultater. Måske staldskolen kunne være din vej til højere fodereffektivitet.

Indlægsholdere
avatar for Ole Aaes

Ole Aaes

Landskonsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Kristian Gade

Kristian Gade

Kvægbruger, Bøvlingbjerg
avatar for Jytte K. Olesen

Jytte K. Olesen

Kvægbrugskonsulent, Syddansk Kvæg


Tuesday February 25, 2014 11:45 - 12:30 PST
Cabaretsal A

Attendees (0)