Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 20:00 - 20:45
Dansk Holstein II, På vej mod 11.500 kg mælk - hvor er Dansk Holstein?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Skyder vi over målet? Er vi klar i besætningerne? Er det mælk, kg værdistof eller DB? Kan vi også øge energiudnyttelsen i foderet? Gælder loven om aftagende merudbytte? Og er rådgivningen gearet til opgaven? Avlsmål og NTM er sat sammen til den højtydende, funktionelle og længelevende ko. Er ydelsen vægtet tilstrækkeligt til fortsat ydelsesstigning? Hvilken rolle har sundhed og reproduktion på ydelsesstigningen til 11.500 kg mælk? Er køerne, stalden og driftsledelse gearet til det? Kan køerne stadig klare kravene? Og hvad er din hemmelighed ved en så hurtig ydelsesstigning?

Indlægsholdere
avatar for Trine Barrett

Trine Barrett

Rådgivningschef, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Leif Jensen

Leif Jensen

Mælkeproducent, Vilsted
avatar for Lars Nielsen

Lars Nielsen

Avlschef, VikingGenetics


Monday February 24, 2014 20:00 - 20:45 PST
Teatersal

Attendees (0)