Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 20:00 - 20:45
Fremtidens konkurrenceparametre – miljø og dyrevelfærd

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Arla afsætter stadig en stor del af sine produkter i Europa, men i fremtiden vil en stigende andel blive afsat uden for Europa. ”Closer to Nature” er Arla’s initiativ i forhold til at sikre en bæredygtig udvikling i produktionen – ikke alene på bedrifterne, men i hele kæden. Men hvad betyder en bæredygtig produktion - især i forhold til miljø og dyrevelfærd - for afsætningen af mejeriprodukter på de forskellige markeder i dag? Og hvad forventer Arla, det vil betyde i de kommende år? Og dermed - hvilke krav kan producenterne forvente at møde i fremtiden?

Indlægsholdere
avatar for Steffen Andersen

Steffen Andersen

Senior Vice President, Arla Foods


Monday February 24, 2014 20:00 - 20:45 PST
Scenen

Attendees (0)