Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 11:45 - 12:30
Sådan fik jeg etableret mig

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Det er mere end svært at starte som mælkeproducent i dag, da det er næsten umuligt at skaffe finansiering til investeringen. Alligevel er der eksempler, som viser, at det godt kan lade sig gøre. Hvad er de væsentligste årsager til, at det lykkedes for disse unge landmænd, og hvad kan andre lære af det? Tre unge landmænd fortæller, hvordan det lykkedes dem at etablere sig trods tidernes ugunst. Kent Davidsen har indgået I/S med sine forældre og ejer i dag sammen med dem en mælkeproduktionsejendom med 500 køer. Rasmus Nielsen overtog 1. juni 2013 en malkekvægsejendom på 225 køer i fri handel. Ejendommen er nabo til forældrenes gård. Lasse Kastberg overtog sin ejendom med 220 køer i fri handel i 2011.

Indlægsholdere
avatar for Kent Davidsen

Kent Davidsen

Mælkeproducent, Grindsted
avatar for Lasse Kastberg

Lasse Kastberg

Mælkeproducent, Holstebro
avatar for Rasmus Nielsen

Rasmus Nielsen

Mælkeproducent, Støvring


Tuesday February 25, 2014 11:45 - 12:30 PST
Cabaretsal BC

Attendees (0)