Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Tuesday, February 25 • 11:45 - 12:30
Få max ud af de kliniske registreringer

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Der foretages hver dag et stort antal kliniske registreringer på goldkøer og nykælvere i forbindelse med dyrlægernes sundhedsrådgivningsbesøg i danske kvægbesætninger. Hør om et nyt tiltag i DMS, der giver mulighed for at bruge registreringerne bedre i styringen af bedriftens produktion. I mere end 20 år har Hachaklait veterinærservice i Israel anvendt de kliniske registreringer intensivt. Data bruges både til udpegning af faktorer, der begrænser mælkeproduktion og reproduktion i den enkelte besætning, og som dagligt beslutningsgrundlag for driftslederen. Du får indblik i anvendelsen af registreringerne i dag og fremtidige planer for anvendelsen i israelske malkekvægsbesætninger. Indlægget holdes på engelsk

Indlægsholdere
avatar for Kaspar Krogh

Kaspar Krogh

Dyrlæge, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Michael van Straten

Michael van Straten

DVM Ph.D, Veterinærorganisationen Hachaklait, Israel


Tuesday February 25, 2014 11:45 - 12:30 PST
Scenen