Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 15:45 - 16:30
Mælkeproduktion uden kvote – et britisk og hollandsk perspektiv

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Hollandske mælkeproducenter har ligesom deres danske kolleger tradition for at udnytte mælkekvoten fuldt ud. Hollænderne forventer, at de vil øge produktion med 10 procent frem mod 2020, når kvoterne forsvinder. Briterne producerer i dag kun cirka 90 procent af deres mælkekvote. De har imidlertid for nylig lanceret en ny strategi, som skal øge produktionen i de kommende år. Men hvordan forbereder mælkeproducenterne i disse lande sig mere konkret på tiden efter mælkekvote? Hvilke muligheder, udfordringer og barrierer møder de, når de gerne vil investere med henblik på at øge produktionen? Hvordan finansierer de typisk investeringerne? Og hvilke krav stiller de selv til økonomien i sådanne udvidelsesprojekter? Indlægget holdes på engelsk

Indlægsholdere
avatar for Rick Hoksbergen

Rick Hoksbergen

Alfa Accountants, Holland


Monday February 24, 2014 15:45 - 16:30 PST
Teatersal

Attendees (0)