Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 10:45 - 11:30
Få kulturforskellene til at svinge - del 1. Hvorfor er vi så forskellige?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Uanset, om man ønsker at integrere en medarbejder fra Østeuropa eller samarbejde med en københavner eller en vestjyde, spænder kulturelle vaner ben for os. Alene at komme igennem den første jul med svigerforældrene kan være hårdt – de spiser for hurtigt og spiser noget forkert. Det sammenstød mellem forskellige kulturer oplever mange kvægbrugere, når danske og østeuropæiske medarbejdere skal samarbejde. Men hvorfor er vi så forskellige, og hvorfor er det så svært at forstå hinandens kultur? Dennis Nørmark er antropolog og har blandt andet skrevet bogen ”Kulturforståelse for Stenalderhjerner”. I dette indlæg giver han med humor et indblik i den danske kultur og giver dig en forståelse for dine udenlandske medarbejderes kultur. Hør også Dennis Nørmarks del 2 om, hvordan vi gør kulturforskellene til et aktiv for bundlinjen. Dennis Nørmarks to indlæg kan høres uafhængigt af hinanden.

Indlægsholdere
avatar for Dennis Nørmark

Dennis Nørmark

Antropolog forfatter og chefkonsulent, Living Institute


Tuesday February 25, 2014 10:45 - 11:30 PST
Koncertsal

Attendees (0)