Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 13:15 - 14:00
Komposteringsstald - udfordringer og perspektiver

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Hvad betyder det for mælkekvalitet og yversundhed, at køerne ligger på kompost? Hvilke materialer kan anvendes i komposteringsmåtten? Er der overhovedet økonomi i sådan et staldsystem? Kom og hør om klov- og bensundhed, driftsomkostninger og arbejdsbelastning i en komposteringsstald. Hør om forskellige typer komposteringsmateriale, om emission fra måtten og komposteringsstalde til aflastning og ungdyr.

Indlægsholdere
avatar for Mads Helms

Mads Helms

Økologisk mælkeproducent, I/S Sommerbjerg,. Gludsted
avatar for Ilka Klaas

Ilka Klaas

Lektor, Institut for Produktionsdyr og Heste, Københavns Universitet
avatar for Thorkild Nissen

Thorkild Nissen

Kvægkonsulent, Økologisk Landsforening


Tuesday February 25, 2014 13:15 - 14:00 PST
Cabaretsal BC

Attendees (0)