Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 14:45 - 15:30
Mælkeproduktion uden kvote - dansk perspektiv

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Den 1. april 2015 er det slut med mælkekvoter, og mange forudser, at det vil få mælkeproduktionen i Danmark til at stige. Samtidig tyder alt på, at de senere års fluktuation i priserne er et produktionsvilkår, som er kommet for at blive. Hvor godt rustet er mælkeproducenterne til denne fremtid? Hvordan forbereder den enkelte sig bedst muligt strategisk i forhold til fremtiden? Med afsæt i den aktuelle situation og forventningerne til fremtiden diskuteres, hvor godt rustet mælkeproducenterne er i forhold til fremtiden, og med afsæt i konkrete eksempler præsenteres strategiske udviklingsmuligheder.

Indlægsholdere
avatar for Susanne Clausen

Susanne Clausen

Chefkonsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg


Monday February 24, 2014 14:45 - 15:30 PST
Teatersal
  Strategi

Attendees (0)