Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 19:00 - 19:45
Dokumentation for de gode råd

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

”Evidens-baseret rådgivning” oversættes umiddelbart med ”Rådgivning med afsæt i beviser”. Men hvilken slags rådgivning tilbyder du, og hvad baseres den på, hvis det ikke er en form for dokumentation? Hvis en ko brækker benet gennem et hul i gulvet, kender vi alle sammenhængen – og dermed ”dokumentationen”. Men hvordan stiller det sig, hvis vi lover sikkerhed for effekten af et klovbad? Rådgivere har forskellig baggrund for at rådgive - kender kunderne forskellen? Og hvem har ansvaret for, at landmanden tager højde for den forskel? Her er lejligheden til at forstå nogle basale overvejelser – og at lære en kritisk tilgang.

Indlægsholdere
avatar for Esben Jakobsen

Esben Jakobsen

Specialdyrlæge, InnoVet-Ko


Monday February 24, 2014 19:00 - 19:45 PST
Scenen

Attendees (0)