Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 09:30 - 10:15
EU’s landbrugspolitik frem mod 2020

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

I 2013 blev stats- og regeringscheferne enige om EU’s samlede budget og herunder også landbrugsbudgettet frem mod 2020. Nogle måneder senere enedes landbrugsministrene, Kommissionen og Parlamentet om landbrugspolitikken frem mod 2020. Mindre EU-støtte, Grøn Komponent, udjævning af støtte og mulighed for koblet støtte er blot nogle af elementerne. I indlægget går vi i dybden med de forskellige elementer af landbrugspolitikken og ser på, hvordan de vil påvirke landbrugsdriften og bedrifternes økonomi frem mod 2020.

Indlægsholdere
avatar for Niels Lindberg Madsen

Niels Lindberg Madsen

Afdelingsleder, Landbrug & Fødevarer                  


Tuesday February 25, 2014 09:30 - 10:15 PST
Koncertsal

Attendees (0)