Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 15:45 - 16:30
Optimer drægtighedsprocenten

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Øget fokus på systematik og brug af teknologi til brunstdetektion betyder måske, at du får insemineret tilstrækkelig med køer i besætningen. Men følger drægtighedsprocenten med, så du får det bedst mulige økonomiske resultat? Hvis drægtighedsprocenten er lav, er det så fordi insemineringsforholdene ikke er i orden? Eller er det fordi, at køerne ikke fastholder drægtigheden? Faktorer relateret til management, staldforhold, avl, ernæring og sundhed kan alle have betydning for, om koen bliver drægtig. Vi sætter fokus på de vigtigste faktorer og stiller skarpt på de værktøjer, du kan bruge til at prioritere indsatsen lige præcis i din besætning.

Indlægsholdere
avatar for Søs Ancker

Søs Ancker

Specialkonsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Torben Nørremark

Torben Nørremark

Avlskonsulent, VikingDanmark


Monday February 24, 2014 15:45 - 16:30 PST
Lokale 5

Attendees (0)