Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 11:45 - 12:30
Styr på vedligeholdelsesomkostninger ved AMS

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Valg af kontrakt og dermed graden af ”gør det selv” er en vigtig overvejelse ved AMS, men har det betydning for de samlede omkostninger til vedligehold? I indlægget ser vi på spredningen i vedligeholdelsesomkostningerne ved AMS og på fordelingen af omkostninger mellem kontrakt og løbende vedligehold. Mælkeproducent Esper Aggers motto er: ”For at nå målet om mere mælk, skal uundgåelige driftstop minimeres og gøres så kortvarige som muligt”. Hør Esper Agger fortælle om sine overvejelser og erfaringer med fravalg af en komplet serviceaftale. Hør, hvorfor han vælger mindre kontrakt og mere ”gør det selv” vedligehold med reservedele på lager.

Indlægsholdere
avatar for Esper Agger

Esper Agger

Mælkeproducent, Lemvig
avatar for Jannik Toft Andersen

Jannik Toft Andersen

Konsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg


Tuesday February 25, 2014 11:45 - 12:30 PST
Lokale 4

Attendees (0)