Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 14:30 - 15:15
Effektiv smittebeskyttelse hos småkalvene

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Landbrug & Fødevarer, Kvægs vision er, at dansk kvægbrug skal være EU´s mest konkurrencedygtige kvægbrug i fremtiden - i relation til økonomi, bæredygtighed og kvalitet. Visionen er at hindre eller nedbringe risikoen for smitteoverførsel i danske kvægbrug, så det høje sundhedsniveau og produktionsniveau kan fastholdes og udbygges. Landbrug & Fødevarer, Kvæg arbejder målrettet mod at øge fokus på betydningen af god smittebeskyttelse som en effektiv sikring af sunde dyr i danske besætninger. Smittebeskyttelse er vigtig på mange niveauer i moderne, komplekse besætninger med kvæg. I indlæggene fokuserer vi på betydningen af hygiejne og managementprocedurer hos småkalve.

Indlægsholdere
avatar for Ove Christoffersen

Ove Christoffersen

Konsulent, Desinfektionsrådgiveren ApS
avatar for Kaspar Krogh

Kaspar Krogh

Dyrlæge, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Karsten Willumsen

Karsten Willumsen

Slagtekalveproducent, Kjærgården I/S


Tuesday February 25, 2014 14:30 - 15:15 PST
Teatersal

Attendees (0)