Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 10:45 - 11:30
Bedre klovsundhed - faldgruber og lette løsninger

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Mange planlægger klovbeskæring og rådgivningsbesøg på forskellige dage, da begge dele kræver landmandens tilstedeværelse. Er dyrlægen alligevel i stalden på klovbeskæringsdagen, bliver det ofte kun til et flygtigt vink fra en travl dyrlæge i den anden ende af stalden - han vil jo ikke forstyrre klovbeskæreren i arbejdet. Men i virkeligheden er det ikke det, klovbeskærerne ønsker. Og det er ikke vejen frem mod bedre klovsundhed. Hvad mener klovbeskæreren, der skal til for at rykke klovsundheden positivt? Er det rådgivning, klovregistreringer eller regelmæssig beskæring? Hør også Pia Nielsens bud på faldgruber og løsninger. Og kan hendes løsninger mon bruges sammen med klovbeskærerens?

Indlægsholdere
avatar for Kaj Andersen

Kaj Andersen

Klovbeskærer, Kjellerup
avatar for Pia Nielsen

Pia Nielsen

Specialkonsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg


Tuesday February 25, 2014 10:45 - 11:30 PST
Cabaretsal BC

Attendees (0)