Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Monday, February 24 • 21:00 - 21:45
Mælkeproduktion i udlandet

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Verden er blevet langt mere global, og nogle landmænd har valgt at investere i landbrugsproduktion uden for Danmarks grænser – ikke mindst i de tidligere østlande. Eventyrlyst og nye udfordringer kombineret med udsigten til lavere omkostninger og mere ”klimavenlige” rammebetingelser har for mange været drivkraften. Men hvordan er hverdagen, når man driver en kvægbedrift i udlandet? Hvilke udfordringer møder man, og hvordan takler man dem? Og hvad kan andre lære af disse erfaringer? Jens Ulrik Tarpgaard er bestyrelsesmedlem i Danish Farmers Abroad. Han driver en malkekvægsejendom på 300 køer i Danmark og er samtidig hovedaktionær på 1.050 køer i Estland. Han vil sammen med Lars Bjerre fortælle om, hvordan det er at drive kvægbrug i udlandet.

Indlægsholdere
avatar for Jens Ulrik Tarpgaard

Jens Ulrik Tarpgaard

Mælkeproducent, Ulfborg


Monday February 24, 2014 21:00 - 21:45 PST
Scenen

Attendees (0)