Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 09:30 - 10:15
Billigere byggeri – hvad betaler koen for?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Kom og få et bud på, hvordan du kan bygge billigere, hvor du kan spare, og hvor det på sigt vil være for dyrt at spare. Kan vi lave en indretning, så der spares plads og penge - uden at gå på kompromis med kokomfort og arbejdsbehov? Indlægget tager udgangspunkt i, hvad koen betaler for, og du får svar på, hvad der er regnet med og ikke regnet med, når vi snakker priser pr. ko.

Indlægsholdere
avatar for Rasmus Kjelsmark Nielsen

Rasmus Kjelsmark Nielsen

Bygningsrådgiver, Byggeri og Teknik I/S


Tuesday February 25, 2014 09:30 - 10:15 PST
Teatersal

Attendees (0)