Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 09:30 - 10:15
AMS – besøgsfrekvens og hentekøer

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Tidsregistreringer fra AMS-bedrifter i 2012 viser, at der på nogle bedrifter bruges lige så lang tid på at hente køer til robotten, som hvis der blev malket i en malkestald. Kan man reducere antallet af hentekøer? Og i givet fald hvordan? Det har forskellige undersøgelser fra 2013 belyst. Hør hvordan forekomsten af hentekøer påvirkes af rutiner knyttet til opstart af kvier og køer efter kælvning. Se hvordan variation i foderet påvirker behovet for at hente køer til malkning, og hør om mulighederne for at sænke variationen i malkningsintervaller, så ydelsen hæves. Mælkeproducent Ejvind Olesen fortæller, hvad han mener er afgørende for at mindske antallet af hentekøer.

Indlægsholdere
avatar for Dorte Bossen

Dorte Bossen

Specialkonsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Vibeke Fladkjær Nielsen

Vibeke Fladkjær Nielsen

Konsulent, Videncentret for Landbrug, Kvæg
avatar for Ejvind Olesen

Ejvind Olesen

Mælkeproducent, Bøvlingbjerg


Tuesday February 25, 2014 09:30 - 10:15 PST
Lokale 4

Attendees (0)