Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 11:45 - 12:30
Få kulturforskellene til at svinge - del 2. Gør kulturforskellene til et aktiv for din bundlinje

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Kulturforskelle på arbejdspladsen kan enten være årsag til sammenstød og konflikter – eller et bemærkelsesværdigt aktiv for din bundlinje. Hvad skal det være på din bedrift? Antropolog Dennis Nørmark kompetenceudvikler danske og udenlandske medarbejdere i nogle af Danmarks største virksomheder i at forstå danskerne. Og han underviser de danske medarbejdere i at forstå deres udenlandske kolleger. I dette indlæg får du indsigt i tankegange, der hører til de ledere, der får bundlinje ud af kulturforskelle, og du går hjem med værktøjer, som direkte kan bruges på bedriften. Hør også Dennis Nørmarks del 1 om, hvorfor vi er så forskellige. Dennis Nørremarks to indlæg kan høres uafhængigt af hinanden.

Indlægsholdere
avatar for Dennis Nørmark

Dennis Nørmark

Antropolog forfatter og chefkonsulent, Living Institute


Tuesday February 25, 2014 11:45 - 12:30 PST
Koncertsal

Attendees (0)