Loading…
Kvægkongres 2014 has ended
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for kvægbønder, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. Her præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen, samt trends og tendenser inden for kvægbruget i en globaliseret verden. Der er hvert år cirka 2.000 besøgende til kongressen, som forløber over to dage.
Peg på Indlæget og der kommer en popup med beskrivelse og indlægsholdere. Du kan også få programmet vist udfoldet ved at klikke på "Program" herunder.
Ude til højre kan man sortere på emne, dato m.v. Hvis du logger ind kan du udvælge de emner du vil høre - det giver hurtigt overblik.
Har du en smartphone så få installeret app’en. 
Back To Schedule
Tuesday, February 25 • 13:15 - 14:00
AAT-boost til nykælvere

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Forsøg med køer på Aarhus Universitet, Foulum har givet helt op til 11 kg EKM ekstra om dagen lige efter kælvning, når de fik kasein indgivet direkte i løben de første fire uger. Det tyder på et kæmpe potentiale ved at give ekstra AAT lige efter kælvning. Men spørgsmålet er, om denne effekt også kan findes i praksis, og hvor længe den holder gennem laktationen. Jysk Landbrugsrådgivning har netop testet konceptet i fire AMS-besætninger. Resultaterne tyder på en effekt, men den ser ud til at variere over tid og mellem besætninger.

Indlægsholdere
avatar for Mogens Larsen

Mogens Larsen

Adjunkt, Aarhus Universitet
avatar for Mads Nielsen

Mads Nielsen

AMS-profilrådgiver, Jysk Landbrugsrådgivning


Tuesday February 25, 2014 13:15 - 14:00 PST
Scenen

Attendees (0)